Het matchingsproces

Bij Ease Agency geloven we dat het samenbrengen van de juiste klanten en personal assistants of executive assistants meer is dan alleen het matchen van vaardigheden en takenlijsten. Het draait allemaal om het creëren van een verbinding die verder gaat dan professionele samenwerking. Wij zijn gepassioneerd over het vinden van de perfecte match, waar zowel onze klanten als assistants een persoonlijke klik ervaren. Maar hoe doen we dat precies?

Diepte-interviews: persoonlijkheden en voorkeuren verkennen

Bij Ease Agency draait alles om de perfecte match vinden, en onze diepte-interviews zijn hierin cruciaal. We zien het als onze missie om verder te kijken dan de oppervlakkige vereisten van een baan of taaklijst. We duiken diep in de persoonlijkheden, voorkeuren, dromen, en zelfs de eigenaardigheden van zowel onze klanten als onze personal en executive assistants. Maar hoe werkt dat precies?

Het proces begint bij de klant

Het begint allemaal met een gesprek. Maar niet zomaar een gesprek. We nemen de tijd om jou echt te leren kennen. Wat drijft je in je werk en in je leven? Waar ben je gepassioneerd over buiten je werk om? Wat zijn je pet peeves? Door deze vragen te stellen, krijgen we een compleet beeld van wie je bent, niet alleen als professional maar ook als mens.

Dieper dan het CV

Vervolgens doen we hetzelfde met onze PA's en EA's. We kijken verder dan hun indrukwekkende CV's en ontdekken wie ze zijn buiten hun professionele vaardigheden om. Het gaat hier niet alleen om werkervaring of opleiding, maar om de mens achter het CV. Hun hobby's, interesses, en zelfs hun toekomstdromen komen aan bod.

Een match op meerdere niveaus

Deze diepte-interviews stellen ons in staat om een match te maken op meerdere niveaus. Natuurlijk, de professionele match is belangrijk. Je wilt iemand die de taken kan uitvoeren die je nodig hebt. Maar we geloven bij Ease dat een écht succesvolle samenwerking verder gaat dan dat. Wanneer je werkt met iemand die ook op persoonlijk niveau bij je past, wordt samenwerken een stuk aangenamer en effectiever.

Het vinden van gemeenschappelijke grond

Een van de sleutels tot ons succes is het vinden van gemeenschappelijke grond. Misschien deel je wel een liefde voor duurzaam ondernemen, of hebben jullie beiden een zwak voor Scandinavische design. Het kunnen ook gedeelde waarden zijn, zoals een sterke ethiek of een voorliefde voor transparantie in communicatie. Deze gedeelde interesses en waarden vormen de basis voor een diepere connectie en samenwerking.

Een dialoog, geen ondervraging

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze diepte-interviews aanvoelen als een dialoog, niet als een ondervraging. We creëren een ontspannen sfeer waarin open en eerlijk gecommuniceerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat zowel klanten als PA's zich comfortabel voelen om zichzelf te zijn en eerlijk te delen wat ze zoeken in een samenwerking.

Het resultaat: een duurzame match

Dankzij deze grondige aanpak kunnen we duurzame matches maken die zowel professioneel als persoonlijk voldoen. Het resultaat? Langdurige samenwerkingen waarin zowel klanten als PA's zich gewaardeerd en begrepen voelen, en waar werk niet aanvoelt als werk, maar als een gezamenlijke inspanning naar succes.

Bij Ease Agency gaan we verder dan het oppervlakkige om de ware essentie van een match te vinden. Door diepte-interviews te gebruiken om zowel de behoeften, wensen, als persoonlijkheden van klanten en PA's te verkennen, zorgen we ervoor dat elke samenwerking niet alleen succesvol is, maar ook plezierig.

Vorige
Vorige

De onmisbare vaardigheden van een Personal Assistant

Volgende
Volgende

Ease timemanagement tips