Interview met PA Fleur

Ontmoet Fleur, een van onze stralende personal assistants. Zij deelt graag een stukje van haar verhaal, hoe ze in de wereld van PA's is gedoken, en wat het voor haar betekent om in deze rol te staan.

Hoe Fleur PA werd: een onverwachte wending

Vraag: Fleur, wat trok je aan in het PA-zijn, en hoe kwam je eigenlijk bij ons terecht?

Fleur: "Nou, ik was op jacht naar een job waar ik écht iets kon betekenen, weet je? Iets met mijn juridische achtergrond doen, maar ook mijn liefde voor duurzaamheid niet vergeten. En belangrijk, een plek waar ik mijn eigen ding kon doen, zonder iemand constant op mijn vingers te kijken. Ik wilde ruimte om creatief te zijn.

Het grappige is, ik belandde hier een beetje bij toeval. Een vriend stuurde me de vacature, en eigenlijk was ik op zoek naar een stage. Maar, ik kwam, zag, en voelde meteen: dit is het. Ik stapte in de rol van personal assistant en het paste me als een handschoen!"

De realiteit van PA zijn: geen koffie halen

Vraag: En, heeft het PA zijn aan je verwachtingen voldaan? Wat verraste je het meest?

Fleur: "Echt wel! Kijk, ik dacht eerst: 'O jee, word ik zo iemand die alleen maar koffie haalt in een mantelpakje?' Maar nee hoor, het is totaal anders. Als PA ben je de lijm van het kantoor, je denkt mee, pakt van alles op en je mening doet er echt toe. Het was een aangename verrassing om te zien hoeveel impact ik kon hebben."

Tips voor toekomstige PA's

Vraag: Wat zou je anderen adviseren die een carrière als personal assistant overwegen?

Fleur: "Wees helder over wat je kunt en wat je leuk vindt. Het is belangrijk om te weten waar je goed in bent, maar ook je valkuilen te kennen. En flexibiliteit is key; dit is geen 9-tot-5 baantje. Maar laat dat je niet afschrikken; het is super leuk en je ontmoet geweldige mensen. En hier bij ons? Je staat er nooit alleen voor. We hebben een geweldig netwerk van collega's die altijd voor je klaarstaan."

Fleur's impact: meer dan ondersteuning

Vraag: Hoe denk je dat jouw ondersteuning het leven van je klanten verbetert?

Fleur: "Ik geloof dat ik ze de rust geef om zich echt op hun bedrijf te focussen. Ik neem de dagelijkse beslommeringen uit handen, zodat zij zich kunnen richten op groeien en ontwikkelen. Plus, ik probeer altijd duurzaam en innovatief te denken, om zo ons werk én hun bedrijfsvoering te verbeteren. En soms ben ik gewoon iemand om mee te kletsen, over werk of iets persoonlijks. Dat is ook belangrijk."

Fleur's verhaal laat prachtig zien hoe divers en uitdagend de rol van een personal assistant kan zijn. Het is niet alleen een baan; het is een kans om te groeien, te innoveren, en een onmisbare steunpilaar te worden voor de mensen met wie je werkt.

Vorige
Vorige

Het geheim van succesvol project management

Volgende
Volgende

De kracht van persoonlijk contact